Ett skräddarsytt kassasystem

Glöm det stationära.
Lägg rörlighet på minnet.

Yabie Enterprise är ett nytt sätt att ta betalt i butik. Den molnbaserade och mobila kassalösningen finns i din personals telefon eller surfplatta. Det gör att de kan röra sig fritt i och utanför butiken samtidigt som de har tillgång till all information de behöver. På så sätt kan de hjälpa dina kunder på bästa möjliga sätt.

En informerad och handlingskraftig personal

Låt din personal ha tillgång till produktinformation, lagerstatus i realtid, orderhantering och betalningsalternativ direkt i sin telefon eller surfplatta. Istället för att springa fram och tillbaka till en stationär dator har de tillgång till allt de behöver oavsett var de befinner sig i butiken.

Vad som helst, var som helst

Eftersom personalen kan hjälpa kunden med nästan vad som helst, var som helst, förbättras din kundupplevelse avsevärt. Låt dina kunder ta del av hela produktkatalogen när det de söker inte finns i butiken. Svara på deras frågor direkt. Kapa köerna med mobil check-out. Och hjälp dem med de mindre köpen, oavsett var de befinner sig i butiken.

Allt sparas i molnet

Den molnbaserade och mobila kassalösningen finns i din telefon eller surfplatta. Utöver API/Integration Hub till Microservices erbjuder vi skräddarsydda och robusta integrationer för just era behov.

En bättre kundupplevelse

Helt mobilt

Yabie Enterprise ger dig en fullt utrustad kassa i handen på personalen. Det innebär att de kan genomföra ett köp var de än befinner sig, både i och utanför butiken.

Nya sätt att möta kunden

Det bildbaserade gränssnittet gör det enkelt att visa och berätta om produkterna var som helst i butiken för att sedan avsluta köpet på stående fot.

Omni-handel

Erbjud dina kunder att hämta nätbeställningar i butik eller beställa från nätlagret till butiken. Du får nöjdare kunder och kan minska dina leveranskostnader.

Full koll på försäljningen

Med analysverktyget Yabie Rapporter kan du enkelt följa och analysera din försäljning från mobilen, var du än är.

Alla betalsätt du behöver

Med Yabie Enterprise kan du ta betalt med kontanter, kort, Swish, faktura och presentkort. Alla betalsätt är integrerade med kassan för att underlätta din rapportering.

Superenkelt att använda

Yabie Enterprise är ett kraftfullt system som är lätt att lära sig att använda. Det innebär en större självständighet för din personal.

Våra betallösningar

Ta betalt.
Ta kontroll.

Kort

Ta emot kortbetalningar med en integrerad eller fristående kortterminal från Swedbank Pay, Verifone eller Bambora. Vår kassalösning accepterar alla de stora korten såsom Mastercard, VISA och American Express.

Klarna

Genom oss kan du erbjuda dina kunder mer flexibla och säkra betalningsalternativ. Välj Klarna i kassan när kunden ska betala. En betalningslänk skickas då till kunden via SMS, mail eller genom att kunden skannar en QR-kod med sin mobiltelefon.

Swish

Swish för handel är ett enkelt och säkert betalsätt. Allt du behöver göra är att välja Swish i kassan och trycka in din kunds mobilnummer. Kunden öppnar sedan sin Swish-app och godkänner betalningen.