Salonger
och kliniker

Ta hand om dina kunder.
Lämna resten åt tekniken.

Att erbjuda tjänster betyder inte automatiskt att man älskar admin och siffror. Det bästa med Yabie är att du kan minimera tiden du lägger på administration och försäljning, och istället lägga den på dina kunder.

En kassa som förenklar dagen

För dig som driver en salong, verkstad eller klinik är dagarna ofta fullpackade och det är svårt att ens få tid för lunch. Att titta på siffror och sköta bokföring en sådan vardag kan ofta kännas övermäktigt. Med vår kassalösning tar du enkelt betalt och sköter försäljningen i samma system. Rapporteringen skickas automatiskt till din revisor i slutet av varje dag. Du får mer tid att fokusera på det du är bra på.

Börja sälja med en gång

Du kommer snabbt igång och kan börja sälja nästan direkt. Lägg till priser, bilder och moms själv. Ändra och ta bort artiklar när du behöver. Systemet är användarvänligt och det går fort att lära upp personalen. Är ni fler som jobbar, är det smidigt att växla mellan konton och kassor.

Hör av dig när du vill

Vi hoppas att du inte behöver höra av dig med frågor. Men om du måste är vi tillgängliga dygnet runt via mejl. Om det är enklare att ringa är det bara att lyfta luren. Vår kundservice är till för dig.

Våra produkter

Vilken lösning passar dig?

Yabie Express

Med vår iPad-kassalösning får du allt du behöver för att kunna sköta din försäljning. Både mjukvara och hårdvara, kassasystem och betalningsalternativ.

Yabie Go

För första gången så har du kassasystem & kortterminal i din smartphone. Ingen annan hårdvara behövs för att komma igång. Det har aldrig varit enklare att ta betalt.

Vi gör din arbetsdag enklare

Automatiska uppdateringar

Vår kassalösning är ett molnbaserat system vilket innebär automatiska och kostnadsfria uppdateringar samt snabbare och enklare support.

Enkel administration

Det användarvänliga systemet gör det enkelt för dig att lägga till, ta bort eller ändra dina artiklar på egen hand, utan krångel och supportsamtal.

Alla betalsätt du behöver

Med vår kassalösning kan du enkelt ta betalt med kontanter, kort, Swish, faktura och presentkort. Allting självklart integrerat till kassan för smidigare rapportering.

Automatisk rapportering

Genom att aktivera automatisk rapportering skickas all din rapportering i slutet av dagen till din revisor. Det betyder mindre arbete för både dig och för revisorn.

Full koll på försäljningen

Med analysverktyget Yabie Rapporter kan du enkelt följa och analysera din försäljning från mobilen, var du än är.

Enkel att använda

Vår kassalösning ger dig alla funktioner du behöver men framförallt får du ett system som är enkelt att lära sig och att använda. Du är igång på bara några minuter.

Våra branscher

Bransch

Mat och dryck

Vi förstår att det finns miljoner andra saker, än att hantera din försäljning, som är viktiga för dig. Att ta hand om kunden till exempel. Gör det, så löser vi markservicen.

Bransch

Butiker

Vi förstår att det finns miljoner andra saker, än att hantera din försäljning, som är viktiga för dig. Att ta hand om kunden till exempel. Gör det, så löser vi markservicen.

Kontakta oss

Hör av dig!

Vill du veta mer om hur vår kassalösning fungerar? Eller har du frågor om dina bokningar? Oavsett vad du har på hjärtat, vill vi gärna prata med dig. Skriv till oss här i formuläret så hör vi snart av oss.