Restauranger
och kaféer

Stanna vid kastrullerna.
Din kassa sköter resten.

Vårt kassasystem är perfekt för restauranger, barer och caféer. Anpassa lösningen efter dina behov genom att sätta upp snabbkommandon för mat och dryck. Låt dina kunder beställa takeaway med vårt enkla beställningsflöde.

Mer än en kassalösning

Det finns en uppsjö av funktioner som gör vår lösning till så mycket mer än bara en kassa. Genom att integrera affärssystem som Visma och Fortnox blir din vardag mycket enklare. Du slipper lägga tid på administration och kan fokusera på att laga mat, blanda drinkar eller bara snacka med dina stammisar.

Låt dina gäster beställa online

Låt dina gäster beställa mat via vårt färdiga bokningsflöde. Här kan du erbjuda mat att ta med alternativt koppla på din egna leveransservice. Kunderna lägger sin beställning, väljer leveransalternativ och tid. Du hanterar ordern direkt i din kassa. Där kan du till exempel bestämma om kunden ska betala direkt eller när de hämtar upp. Beställningen skapar automatiskt en bong till köket. Inget krångel eller extra kostnad för varken dig eller dina kunder.

Låt dina gäster beställa från bordet

Som en del av Yabie Online kan du även erbjuda dina gäster att beställa och betala direkt vid bordet. Dina gäster scannar QR-koden på bordet som automatiskt anger vilket bord de sitter vid. Utan att behöva stå i kö kan dina gäster välja fritt från menyn i sin egen takt, betala direkt online och sedan sitta kvar vid bordet tills maten kommer. Samtidigt kommer beställningarna och betalningarna direkt in i din kassa som vanligt. Kan det bli enklare?

Hör av dig när du vill

Vi hoppas att du inte behöver höra av dig med frågor. Men om du måste är vi tillgängliga dygnet runt via mejl. Om det är enklare att ringa är det bara att lyfta luren. Vår kundservice är till för dig.

Våra produkter

Vilken lösning passar dig?

Yabie Express

Med vår iPad-kassalösning får du allt du behöver för att kunna sköta din försäljning. Både mjukvara och hårdvara, kassasystem och betalningsalternativ.

Yabie Go

För första gången så har du kassasystem & kortterminal i din smartphone. Ingen annan hårdvara behövs för att komma igång. Det har aldrig varit enklare att ta betalt.

Vi gör din arbetsdag enklare

Automatiska uppdateringar

Vår kassalösning är ett molnbaserat system vilket innebär automatiska och kostnadsfria uppdateringar samt snabbare och enklare support.

Enkel administration

Det användarvänliga systemet gör det enkelt för dig att lägga till, ta bort eller ändra dina artiklar på egen hand, utan krångel och supportsamtal.

Alla betalsätt du behöver

Med vår kassalösning kan du enkelt ta betalt med kontanter, kort, Swish, faktura och presentkort. Allting självklart integrerat till kassan för smidigare rapportering.

Automatisk rapportering

Genom att aktivera automatisk rapportering skickas all din rapportering i slutet av dagen till din revisor. Det betyder mindre arbete för både dig och för revisorn.

Full koll på försäljningen

Med analysverktyget Yabie Rapporter kan du enkelt följa och analysera din försäljning från mobilen, var du än är.

Enkel att använda

Vår kassalösning ger dig alla funktioner du behöver men framförallt får du ett system som är enkelt att lära sig och att använda. Du är igång på bara några minuter.

Våra branscher

Bransch

Salonger & kliniker

Att erbjuda tjänster betyder inte automatiskt att man älskar admin och siffror. Vi fattar. Vi hjälper dig med det.

Bransch

Butiker

Vi förstår att det finns miljoner andra saker, än att hantera din försäljning, som är viktiga för dig. Att ta hand om kunden till exempel. Gör det, så löser vi markservicen.

Kontakta oss

Hör av dig!

Intresserad av hur vi kan förenkla din arbetsdag genom att ta hand om tråkig administration? Eller vill du bara bolla din senaste idé? Hör av dig! Vi älskar att prata (framförallt konsumera…) mat och dryck.