Det ska inte kosta att ta betalt

Så här funkar det

Du behöver en kortterminal och ett inlösenavtal

För att kunna ta emot kortbetalningar behöver du två saker: en kortterminal och ett inlösenavtal. Vi hjälper dig med båda delarna.

I de flesta fall är kortinlösaren också leverantör av kortterminalen. Våra leverantörer erbjuder moderna och pålitliga kortterminaler, både stationära och trådlösa. Välj alltid en stationär om du har möjlighet eftersom de är mer pålitliga. Om du redan har en kortterminal från någon av våra partners kan du givetvis fortsätta använda den med vår kassa-app. Vi samarbetar med Verifone, Swedbank Pay och Worldline.

Transaktionsavgifter

För varje genomförd korttransaktion tar kortinlösaren ut en transaktionsavgift. Eftersom kortköp står för över 80 % av alla betalningar i Sverige har avgiften en stor påverkan på din lönsamhet. Transaktionsavgiften kan variera kraftigt och många småhandlare betalar transaktionsavgifter på upp till 1,8 % av transaktionsbeloppet.

Marknadens bästa transaktionsavgifter hittar du här

Eftersom Swedbank Pay är en av våra delägare kan vi erbjuda marknadsledande priser på kortinlösen. Swedbank Pay har lång erfarenhet av att hjälpa både små och stora företagare.

Vi erbjuder transaktionsavgifter som börjar på 0,99 % och nedåt, beroende på din omsättning och kortmix.

Betallösningar

Får vi bjuda på tre alternativ?

Kontakta oss

Intresserad av betallösningar?

Älskar du som vi att prata om olika betallösningar? Eller har du helt enkelt bara en fråga som vi inte besvarat? Det finns massa olika lösningar som kan passa olika typer av verksamheter. Berätta vad du är intresserad av här intill så hör vi av oss.