Gör det du
brinner för

Vi gör försäljning kul. Och fruktansvärt enkelt.

Vår filosofi

Vi drömmer om en värld utan trötta, gamla kassasystem. En värld som passar din verksamhet och din vardag. Som bara funkar.

Därför erbjuder vi ett komplett system för din kassa som frigör tid. Tid som du kan lägga på saker som betyder något för dig. Kanske handlar det om att skapa ett nytt recept, tillbringa mer tid med dina gäster eller hitta nästa stora idé.

Vi erbjuder ett holistiskt system som tar hand om allt som rör dina betalningar. För när din organisation och administration bara flyter på kan du fokusera på det som är viktigt för dig, dina ambitioner och drömmar.

Vi kallar det Yabie.

Vi kallar det Yabie
– att sälja

Yabie är ett svenskt start-up som bildades i Stockholm 2017. Vi erbjuder användarvänliga och innovativa betallösningar som förenklar försäljningen. Våra kunder spänner från IKEA till Mickans frisör i Kumla som Mikaela driver i sin källare. Att både små och stora företag väljer oss beror på att våra enkla och smidiga paketlösningar med allt från kortterminal, kortinlösen till alla efterfrågade betalsätt, såsom Swish och Klarna ingår. Men kanske mest av allt för att det är kul att jobba med oss.

2017

året vi grundades

5000+

aktiva kunder

100+

anställda

Spana gärna in vår användarguide

Läs om hur du kommer igång och använder vårt kassasystem i en enkel och lättanvänd guide. Är det något du inte förstår eller saknar, hör av dig! Vi svarar mer än gärna på frågor.

Ring, mejla eller chatta

Vi hoppas att du aldrig ska behöva höra av dig. Men om du måste är vi tillgängliga dygnet runt via mejl.

Vi har som mål att svara på frågor inom sex timmar. Ofta går det fortare än så. Om det är enklare att ringa är det bara att lyfta luren. Vår telefontjänst är öppen vardagar 9–17.

Karriär

Vill du vara med och förenkla arbetsdagen för företagare runt om i Sverige? Vi är alltid intresserade av att hitta ny talang.

Press

Ta del av våra senaste nyheter eller leta i vårt register. Vi samlar alla våra lanseringar och senaste förvärv under pressfliken.

Våra kontor

Vi finns på flera ställen i Sverige och reser regelbundet dit vi behöver. Om du behöver hitta till oss eller kontakta oss klicka vidare.

Kontakta oss

Hur kan vi hjälpa dig?

Vill du veta mer eller är det något du saknar? Hör av dig så pratar vi vidare.