Butiker

Gör det du är bra på.
Din kassa sköter resten.

Oavsett om du driver en liten butik eller en kiosk på hörnan, så har vi det perfekta kassasystemet för dig. Med vår lösning kan du enkelt ta betalt med kontanter, kort eller swish. Samtidigt har du full kontroll över din försäljning.

Anpassa din kassa

Kassasystemet är kärnan av din verksamhet och ett av de viktigaste verktygen för din försäljning. Olika verksamheter har olika behov. Just därför gör vårt system det möjligt för dig att anpassa de funktioner som är viktiga för dig. Dessutom kan du hantera din försäljning och analys med bara ett par knapptryck.

Ta din lagerhantering till nya höjder

Förbättra din lagerhantering och ta den till nya höjder. Med varningar vid låga lagernivåer, smidig returhantering och skapande av informativa rapporter har du allt inom räckhåll. Du får en tydlig översikt över lagerstatus och kan analysera marginaler för att optimera din prissättning.

Börja sälja med en gång

Du kommer snabbt igång och kan börja sälja nästan direkt. Lägg till priser, bilder och moms själv. Ändra och ta bort artiklar när du behöver. Systemet är användarvänligt och det går fort att lära upp personalen. Är ni fler som jobbar, är det smidigt att växla mellan konton och kassor.

Våra produkter

Vilken lösning passar dig?

Yabie Express

Med vår iPad-kassalösning får du allt du behöver för att kunna sköta din försäljning. Både mjukvara och hårdvara, kassasystem och betalningsalternativ.

Yabie Go

För första gången så har du kassasystem & kortterminal i din smartphone. Ingen annan hårdvara behövs för att komma igång. Det har aldrig varit enklare att ta betalt.

Vi gör din arbetsdag enklare

Automatiska uppdateringar

Vår kassalösning är ett molnbaserat system vilket innebär automatiska och kostnadsfria uppdateringar samt snabbare och enklare support.

Enkel administration

Det användarvänliga systemet gör det enkelt för dig att lägga till, ta bort eller ändra dina artiklar på egen hand, utan krångel och supportsamtal.

Alla betalsätt du behöver

Med vår kassalösning kan du enkelt ta betalt med kontanter, kort, Swish, faktura och presentkort. Allting självklart integrerat till kassan för smidigare rapportering.

Automatisk rapportering

Genom att aktivera automatisk rapportering skickas all din rapportering i slutet av dagen till din revisor. Det betyder mindre arbete för både dig och för revisorn.

Full koll på försäljningen

Med analysverktyget Yabie Rapporter kan du enkelt följa och analysera din försäljning från mobilen, var du än är.

Lagerhantering

Få omedelbara varningar vid låga lagernivåer, effektivisera returprocessen och få värdefulla insikter om volymer och marginaler.

Våra branscher

Bransch

Salonger & kliniker

Att erbjuda tjänster betyder inte automatiskt att man älskar admin och siffror. Vi fattar. Vi hjälper dig med det.

Bransch

Restauranger och kaféer

Idag är kanske dagen då du skapar det där receptet som tar din servering till nästa nivå. Fortsätt med det, så håller vi koll på försäljningen.

Kontakta oss

Hör av dig!

Intresserad av hur vi kan förenkla din arbetsdag genom att ta hand om tråkig administration? Eller vill du bara bolla din senaste idé? Hör av dig! Vi älskar att prata (framförallt konsumera…) mat och dryck.