Gör det du är bra på.
Din kassa sköter resten.

Oavsett om du driver en liten butik eller en kiosk på hörnan, så har vi det perfekta kassasystemet för dig. Med vår lösning kan du enkelt ta betalt med kontanter, kort eller swish. Samtidigt har du full kontroll över din försäljning.

Anpassa din kassa

Kassasystemet är kärnan av din verksamhet och ett av de viktigaste verktygen för din försäljning. Olika verksamheter har olika behov. Just därför gör vårt system det möjligt för dig att anpassa de funktioner som är viktiga för dig. Dessutom kan du hantera din försäljning och analys med bara ett par knapptryck.

Börja sälja med en gång

Du kommer snabbt igång och kan börja sälja nästan direkt. Lägg till priser, bilder och moms själv. Ändra och ta bort artiklar när du behöver. Systemet är användarvänligt och det går fort att lära upp personalen. Är ni fler som jobbar, är det smidigt att växla mellan konton och kassor.

Hör av dig när du vill

Vi hoppas att du inte behöver höra av dig med frågor. Men om du måste är vi tillgängliga dygnet runt via mejl. Om det är enklare att ringa är det bara att lyfta luren. Vår kundservice är till för dig.

“Som egenföretagare har du både frihet och möjlighet att utveckla det du verkligen brinner för. Yabies kassalösning gör att jag kan koncentrera mig på hantverket eller bara lyssna till mina fantastiska kunders historier."

Nathalie Wåhlin, grundare

Feministsmeden

Vi gör din arbetsdag enklare

Automatiska uppdateringar

Vår kassalösning är ett molnbaserat system vilket innebär automatiska och kostnadsfria uppdateringar samt snabbare och enklare support.

Enkel administration

Det användarvänliga systemet gör det enkelt för dig att lägga till, ta bort eller ändra dina artiklar på egen hand, utan krångel och supportsamtal.

Alla betalsätt du behöver

Med vår kassalösning kan du enkelt ta betalt med kontanter, kort, Swish, faktura och presentkort. Allting självklart integrerat till kassan för smidigare rapportering.

Automatisk rapportering

Genom att aktivera automatisk rapportering skickas all din rapportering i slutet av dagen till din revisor. Det betyder mindre arbete för både dig och för revisorn.

Full koll på försäljningen

Med analysverktyget Yabie Rapporter kan du enkelt följa och analysera din försäljning från mobilen, var du än är.

Enkel att använda

Vår kassalösning ger dig alla funktioner du behöver men framförallt får du ett system som är enkelt att lära sig och att använda. Du är igång på bara några minuter.

Våra betallösningar

Ta betalt.
Ta kontroll.

Kort

Ta emot kortbetalningar med en integrerad eller fristående kortterminal från Swedbank Pay, Verifone eller Bambora. Vår kassalösning accepterar alla de stora korten såsom Mastercard, VISA och American Express.

Klarna

Genom oss kan du erbjuda dina kunder mer flexibla och säkra betalningsalternativ. Välj Klarna i kassan när kunden ska betala. En betalningslänk skickas då till kunden via SMS, mail eller genom att kunden skannar en QR-kod med sin mobiltelefon.

Swish

Swish för handel är ett enkelt och säkert betalsätt. Allt du behöver göra är att välja Swish i kassan och trycka in din kunds mobilnummer. Kunden öppnar sedan sin Swish-app och godkänner betalningen.

Det finns fler fördelar

Vår kassalösning

Trött på komplicerade gamla kassasystem och obligatorisk administration? Ta betalt och håll koll på din försäljning med ett och samma enkla system.

Till kassalösningen  →

Våra branscher

Bransch

Mat och dryck

Idag är kanske dagen då du skapar det där receptet som tar din servering till nästa nivå. Fortsätt med det, så håller vi koll på försäljningen.

Bransch

Tjänster

Att erbjuda tjänster betyder inte automatiskt att man älskar admin och siffror. Vi fattar. Vi hjälper dig med det.

Kontakta oss

Hör av dig!

Superbra? Intressant? Otydligt? Skriv gärna till oss om det är något du inte förstår eller om du helt enkelt är intresserad av att veta mer. Vi svarar inom en dag.