Vi gör det enklare
att ta betalt.

Tre och Yabie = <3

Vår lösning

Gör det du brinner för.
Låt din kassa sköta resten.

Yabie - Ett bättre kassasystem

En kassa utan krångel.

Komplicerade installationer, svårförståelig navigering och långsamma uppdateringar gör oss tokiga. Det ska inte vara svårt att ta betalt. Ändå ser vardagen ut så för dig och många andra. Vi raderar allt krångel så att du kan styra kassan och inte tvärtom.

Läs mer  →

Ett system.
Allt du behöver.

Sitt kvar i förarsätet och nöj dig med ett enda system. Här tar du betalt och håller koll på din försäljning i samma lösning. Alla måsten går fort och framförallt, smärtfritt. Du sparar tid och förenklar din arbetsdag. Eftersom tjänsten dessutom är molnbaserad kan du arbeta var som helst och aldrig oroa dig för backup.

Yabie Go - mobilt kassasystem

Kassasystem och terminal i din smartphone

Med Yabie Go får du både ett certifierat och fullskaligt kassasystem och kortterminal direkt i din telefon. Ingen annan hårdvara behövs längre. Det har aldrig varit enklare att vara på språng och ta betalt, du får helt enkelt plats med både ditt kassasystem och din kortterminal i din ficka.

Yabie Go

Center-phone-1 card-yabie (1)

Med Yabie Go tar du emot blixtsnabba betalningar på alla sätt och med all kort du är van vid. Låt dina kunder blippa sitt kort eller sin telefon för kortbetalningar - eller använd Swish om de föredrar det. Här finns inga begränsningar!

Yabie Go

Center-phone-2 card-yabie (1)

Med Yabie Go tar du emot blixtsnabba betalningar på alla sätt och med all kort du är van vid. Låt dina kunder blippa sitt kort eller sin telefon för kortbetalningar - eller använd Swish om de föredrar det. Här finns inga begränsningar!

Center-phone-1 card-yabie (1) Center-phone-2 card-yabie (1)
Yabie Online

Låt dina kunder beställa och betala på distans. Med Yabie Online skapar vi en online-order för din restaurang där beställningar och betalningar kommer direkt in i ditt vanliga kassasystem.

Bordsbeställning

Med Yabie Online kan ni erbjuda online-beställning för bordsservering. Kunden scannar en QR-kod direkt på bordet, rätt bord blir då förvalt och sedan bongas detta med en tydlig markering om det aktuella bordet.

Beställa med QR-kod

Med en unik QR-kod för ditt specifika ställe, kan dina kunder scanna denna med sin mobil och komma direkt in till beställningssidan.

Yabie scanner
Scanna artiklar

Scanna enkelt dina artiklar genom att använda kameran på din iPad eller iPhone. Du kan också scanna dina artiklar genom koppla att koppla in en extern scanner via kvittoskrivaren.

Yabie nota
Digitala kvitton

E-posta kvittot, skriv ut kvittot eller hoppa över kvittot. Alla kvitton sparas digitalt så att du alltid kan komma åt dom vid behov.

Yaibe moln
Molnbaserat system

Med vår molnbaserade kassa får du automatiska uppdateringar och snabb support på distans. Dessutom slipper du köpa en extern kontrollbox eftersom den finns i molnet.

Yabie kalender
Personalliggare

Genom personalliggaren i kassan kan din personal enkelt registrera sina arbetspass. Generera sedan rapporter som skickas per automatik dit du vill som också fungerar som löneunderlag.

Bongsystem

Oavsett om du äger en snabbmatsrestaurang eller ett skrädderi där kunden kräver en kvittens på sin beställning kan du skriva ut anpassade bongar med ett meddelande.

Våra branscher

Yabie för

“Yabie passar bra för företag som oss, vi har en transaktion per halv minut och det måste gå snabbt. Det är enkelt att använda och tryggt att all information läggs i molnet, och de har låga transaktionsavgifter jämfört med andra tjänster."

Elof Albrektsson, delägare

Otto Glass

Våra kunder

De jobbar vi med

Swedbank Pay
Betala med Swish
Betala med Klarna