Släpp bokningen.
Ta tag i affären.

Boka. Boka av. Boka om.

För dig som driver salong, verkstad eller klinik är vardagen ofta fullpackad. Vårt enkla bokningssystem gör det lättare att hantera dina bokningar och snabbt få en överblick på ändringar. När planeringen sköter sig själv och du får ordning i kalendern blir det mycket enklare att fokusera på din affär.

En kalender anpassad efter dig

Ändra, skicka påminnelser, schemalägg, sätt individuella priser, sortera och gruppera med ”drag & släpp”-funktionen. Du bestämmer vad som är viktigt för dig och dina kunder. Och det är lika enkelt att använda i mobilen och surfplattan som på datorn.

Skicka SMS till dina kunder

Kanske har du en kund du inte sett på länge, ett nytt erbjudande som du vill testa eller så vill du bara föreslå att det är dags att boka ny tid – skicka ett SMS via vårt bokningssystem. Du kan också skapa personliga SMS-påminnelser så varken du eller din kund glömmer er tid. Det underlättar din arbetsdag och bygger bättre relationer.

Anpassa bokningen efter din hemsida

Bokningssystemet ska fungera och se ut som du vill. Och framförallt som dina kunder vill. Du kan själv formge onlinebokningen så att den anpassas efter just din webbplats. Lite enklare. Lite smartare.

Vi gör din arbetsdag enklare

Automatiska uppdateringar

Vår kassalösning är ett molnbaserat system vilket innebär automatiska och kostnadsfria uppdateringar samt snabbare och enklare support.

Enkel administration

Det användarvänliga systemet gör det enkelt för dig att lägga till, ta bort eller ändra dina artiklar på egen hand, utan krångel och supportsamtal.

Alla betalsätt du behöver

Med vår kassalösning kan du enkelt ta betalt med kontanter, kort, Swish, faktura och presentkort. Allting självklart integrerat till kassan för smidigare rapportering.

Automatisk rapportering

Genom att aktivera automatisk rapportering skickas all din rapportering i slutet av dagen till din revisor. Det betyder mindre arbete för både dig och för revisorn.

Full koll på försäljningen

Med analysverktyget Yabie Rapporter kan du enkelt följa och analysera din försäljning från mobilen, var du än är.

Enkel att använda

Vår kassalösning ger dig alla funktioner du behöver men framförallt får du ett system som är enkelt att lära sig och att använda. Du är igång på bara några minuter.

Hitta rätt lösning för dig

Light Package

Det här är paketet för dig som kanske redan har en kortterminal och bara behöver mjukvaran.

 • Kassasystem
 • Rapporter
 • Integrationer
 • iPad
 • Printer
 • Kassalåda
 • Kortterminal

Från

SEK 499/ månad

Få ett prisförslag

Full Package

För dig som vill ha en komplett lösning. Både mjuk- och hårdvara i ett paket.

 • Kassasystem
 • Rapporter
 • Integrationer
 • iPad
 • Printer
 • Kassalåda
 • Kortterminal

Från

SEK 999/ månad

Få ett prisförslag

Detaljerna

Det finstilta för den
intresserade

Ja, Yabie är ett certifierat kassaregister. Alla företag måste ha ett certifierat kassaregister för att uppfylla Skatteverkets krav. Ett certifierat kassaregister innebär ofta att en fysisk kontrollenhet är kopplad till ditt kassaregister. Med vår kassalösning så är kontrollenheten molnbaserad, det innebär att du uppfyller alla krav med bara en mobil eller surfplatta.

Våra terminaler kan hantera betalningar med Klarna In-store, Swish samt kontaktlösa betalningar som Apple Pay och Google Pay samt självklart alla större betalkort såsom Visa, Mastercard och American Express.

Ett mobilt och molnbaserat kassaregister sparar all försäljningsinformation i molnet. Det gör att du slipper ha den svarta lådan på din disk som bara tar massa plats.

Du får alltid utbetalningarna inom två arbetsdagar.

Ja, vi har två olika typer av kortterminaler; en kassakopplad och en fristående terminal. Kontakta oss för att ta reda på vilken som passar er verksamhet bäst!

Vårt mål är alltid att få din beställning levererad så snabbt som möjligt. Under normala omständigheter är leveranstiden inom Sverige 2–3 arbetsdagar.

Den garanti som vi får från våra respektive tillverkare och/eller leverantör gäller såklart även dig. Om tillverkargarantin är kortare än hela avtalstiden förlänger vi den så den gäller hela avtalstiden. Du kan läsa mer om våra villkor här (länk)

Våra betallösningar

Ta betalt. Ta kontroll.

Kortbetalningar

Ta emot kortbetalningar med en integrerad eller fristående kortterminal från Swedbank Pay, Verifone eller Bambora. Vår kassalösning accepterar alla de stora korten såsom Mastercard, VISA och American Express.

Klarna

Genom oss kan du erbjuda dina kunder mer flexibla och säkra betalningsalternativ. Välj Klarna i kassan när kunden ska betala. En betalningslänk skickas då till kunden via SMS, mail eller genom att kunden skannar en QR-kod med sin mobiltelefon.

Swish

Swish för handel är ett enkelt och säkert betalsätt. Allt du behöver göra är att välja Swish i kassan och trycka in din kunds mobilnummer. Kunden öppnar sedan sin Swish-app och godkänner betalningen.

Du har väl inte
missat?

Vår kassalösning

Trött på komplicerade gamla kassasystem och obligatorisk administration? Ta betalt och håll koll på din försäljning med ett och samma enkla system.

Till kassalösningen  →

Våra branscher

Bransch

Mat och dryck

Idag är kanske dagen då du skapar det där receptet som tar din servering till nästa nivå. Fortsätt med det, så håller vi koll på försäljningen.

Bransch

Tjänster

Att erbjuda tjänster betyder inte automatiskt att man älskar admin och siffror. Vi fattar. Vi hjälper dig med det.

Bransch

Butiker

Vi förstår att det finns miljoner andra saker, än att hantera din försäljning, som är viktiga för dig. Att ta hand om kunden till exempel. Gör det, så löser vi markservicen.

Kontakta oss

Ska vi prata bokningar?

Frågor? Funderingar? Idéer? Hör av dig så pratar vi vidare.