Latest news
from Yabie

Press releases

Uncategorized

november 10, 2023

Yabie presenterar Peter Nilsson som ny Chief Commercial Officer

Fintechbolaget Yabie stärker upp ledningsgruppen och presenterar Peter Nilsson som ny Chief Commercial Officer. Peter har mångårig erfarenhet från seniora kommersiella roller inom fintech från bolag såsom Paytrim, Bambora och PayEx.

Uncategorized

mars 8, 2023

Mathias Plank framröstad till ny ordförande och Siri Kiessling ersätter som vd på Yabie

Fintechbolaget Yabie AB (publ.) presenterar idag Mathias Plank som ny arbetande styrelseordförande för bolaget. Hans tidigare roll som vd kommer att efterträdas av Siri Kiessling, nuvarande Managing Director på Yabie. 

Uncategorized

februari 8, 2023

Fintechbolaget Yabie fortsätter växa i mycket hög takt och ökar omsättningen med 326%

Snabbväxande fintechbolaget Yabie AB (publ.) ökade under räkenskapsåret 2022 sina intäkter med 326% procent jämfört med föregående räkenskapsår. Totalt uppgick intäkterna till 93 miljoner kronor. Bolaget har växt till totalt 123 anställda samt tagit kliv in på nya marknader.

Uncategorized

januari 1, 2023

Svenskarna inleder 2023 med pizza-rekord

Nyårsdagen är känd för att vara den dag då svenskarna äter mest pizza på hela året. Pizza-ätandet på nyårsdagen har varit en tydlig trend under det senaste decenniet och ökat för varje år. På nyårsdagen 2023 nådde den svenska pizza-försäljning nya rekordnivåer när man tripplade försäljningen jämfört med volymerna för en vanlig söndag i december.

Uncategorized

december 12, 2022

Convictus blir första välgörenhetsorganisationen i Sverige att samla in pengar med en smartphone som betalterminal

Stockholm, 12 december 2022 – Convictus, en ideell förening som stödjer människor som lever i utsatthet i Stockholmsområdet, blir första välgörenhetsorganisationen i Sverige att använda smartphones som betalterminaler för att samla in gåvor till sin verksamhet. I samarbete med Mastercard, Yabie och Swedbank Pay kan de som vill ge en gåva under december månad enkelt göra det genom att blippa sitt betalkort direkt mot en smartphone.

Uncategorized

december 7, 2022

Yabie rekryterar Sarah Mian som Chief HR Officer

Fintechbolaget Yabie fortsätter sin tillväxtresa med det senaste tillskottet Sarah Mian som kommer att axla den nya rollen som HR-chef på bolaget som nu har över 135 anställda. Sarah kommer senast från Kry och Voi, där hon varit HR Business Partner.