Latest news
from Yabie

Press releases

april 19, 2024

Yabie signerar Letter of Intent (LOI) med en ledande nordisk detaljhandelskedja

Den aktuella produkten för samarbetet är Yabie Emergency POS som bäst beskrivs som en back-up och side-by-side-lösning till kundens befintliga kassa-och betallösning. Produkten används idag av vår kund IKEA i samtliga svenska varuhus.

mars 14, 2024

Yabie når ny milstolpe med 10 000 aktiva licenser och etablerar sig som ledande aktör på den nordiska marknaden

Fintechbolaget Yabie når en ny milstolpe i sin tillväxtresa och har nu 10 000 aktiva licenser på den nordiska marknaden. På kortare än 5 år har bolaget vuxit till att bli en ledande aktör inom kassa- och betallösningar i Norden.

november 10, 2023

Yabie presenterar Peter Nilsson som ny Chief Commercial Officer

Fintechbolaget Yabie stärker upp ledningsgruppen och presenterar Peter Nilsson som ny Chief Commercial Officer. Peter har mångårig erfarenhet från seniora kommersiella roller inom fintech från bolag såsom Paytrim, Bambora och PayEx.

mars 8, 2023

Mathias Plank framröstad till ny ordförande och Siri Kiessling ersätter som vd på Yabie

Fintechbolaget Yabie AB (publ.) presenterar idag Mathias Plank som ny arbetande styrelseordförande för bolaget. Hans tidigare roll som vd kommer att efterträdas av Siri Kiessling, nuvarande Managing Director på Yabie. 

februari 8, 2023

Fintechbolaget Yabie fortsätter växa i mycket hög takt och ökar omsättningen med 326%

Snabbväxande fintechbolaget Yabie AB (publ.) ökade under räkenskapsåret 2022 sina intäkter med 326% procent jämfört med föregående räkenskapsår. Totalt uppgick intäkterna till 93 miljoner kronor. Bolaget har växt till totalt 123 anställda samt tagit kliv in på nya marknader.

januari 1, 2023

Svenskarna inleder 2023 med pizza-rekord

Nyårsdagen är känd för att vara den dag då svenskarna äter mest pizza på hela året. Pizza-ätandet på nyårsdagen har varit en tydlig trend under det senaste decenniet och ökat för varje år. På nyårsdagen 2023 nådde den svenska pizza-försäljning nya rekordnivåer när man tripplade försäljningen jämfört med volymerna för en vanlig söndag i december.