Samarbeta
med oss

Partner

Integrera din lösning eller
erbjud våra produkter

Tillsammans förenklar vi vardagen för företagare

Som partner till Yabie har du möjlighet att förenkla vardagen för företagare så att de kan fokusera på sin försäljning och inte tekniken runt omkring. Vill du integrera din lösning med oss eller erbjuda våra produkter och tjänster till dina kunder? Du når fler kunder, både stora och små, och kan erbjuda ännu bättre verktyg för att få din verksamhet att växa.

Partnerlösningar

Distribution

Sälj våra produkter

Intresserad av att sälja våra produkter och tjänster i din butik eller ha Yabie-annonser på din hemsida? Det finns flera sätt att samarbeta med oss.

Applikation

Integrera din applikation

Kan vår teknik eller våra produkter hjälpa dina kunder? Bygger du likt oss grymma lösningar som skulle kunna komplettera våra produkter? Idag samarbetar vi bland annat med Fortnox och Hogia.

Betalning

Integrera din betallösning

Som integrerad betalningspartner till oss blir du en viktig del av kundupplevelsen i Yabies kassalösning. Idag samarbetar vi bland annat med Verifone, Worldline och Swedbank.

Distribution

Tjäna pengar på att tipsa

Hjälp oss att bli fler genom att rekommendera våra produkter och tjänster till dina kunder mot en generös ersättning. Som tipsare behöver du inte göra mer än att just tipsa – det är nämligen vi som tar hand om försäljningen.

Distribution

Affiliate

Tjäna en extra slant genom att använda våra unika affiliate-länkar för att sälja Yabie online. Tror du att dina besökare är intresserade av kassalösningar? Vår kassalösning gör att småföretagare sparar tid och kan fokusera på att växa sin affär. Vårt affiliate-program är gratis att gå med i och fritt att lämna när du vill.

Övrigt

Har du andra idéer?

Vi är alltid nyfikna på andra typer av lösningar och samarbeten. Kontakta oss gärna och berätta mer om hur vi kan hjälpa varandra att växa.

För dig som distributionspartner

Som återförsäljare är du en avgörande del av vår framgång. Du erbjuder samtliga Yabie-produkter och tjänster, det vill säga allt från vår kassa-app till hårdvara och vår enkla bokningstjänst. Såklart med ett peppande och kunnigt Yabie-team i ryggen.

En egen kontaktperson

Vi vill växa tillsammans med våra partners och tror på långsiktiga samarbeten. Därför får du alltid en egen kontaktperson som stöttar och agerar bollplank. Vår filosofi är att vi drar nytta av varandras erfarenheter för att skapa värde för våra kunder.

En skräddarsydd plan

Vill du också hjälpa företagare till en enklare arbetsdag? Då har vi något gemensamt. Vi tror att vi kan bidra till varandras framgång om vi har gemensamma mål. Tillsammans skapar vi ett anpassat upplägg för försäljning och support för just vårt samarbete.

En generös ersättning

Sälj mer och du har möjlighet att tjäna mer genom vår förmånliga ersättning. Självklart får du också ta del av våra erbjudanden, kampanjer, skräddarsydda tjänster och möjlighet att beställa hårdvara.

Våra partners

Några av våra samarbeten

Foodora