Allt från bokföring till betalning

För en smidigare arbetsdag

Vi vet att du ofta har ont om tid. Därför har vi skapat enkla integrationer till dina viktigaste verktyg, såsom bokföring och betalning till exempel. Din arbetsdag blir enklare, mer effektiv och med lite tur, helt smärtfri.

Det ska vara enkelt
att ta betalt

Swedbank Pay
Swedbank Pay

Betalning

En av marknadens mest prisvärda helhetslösningar för dina betalningar. Du får kortterminal, inlösenavtal, fakturabetalningar och Swish sömlöst integrerat med din kassa.

Worldline (Bambora)

Betalning

Teckna ett och samma avtal för både kortterminal och inlösenavtal, och kom igång direkt. Det här är en av de smidigaste betallösningarna vi vet.

Verifone

Betalning

Verifone är en av världens största betalningsleverantörer. De erbjuder avancerade och pålitliga betalterminaler till alla typer av verksamheter.

Betala med Swish
Swish

Betalning

Erbjud de betalsätt som passar din kund. Genom vår integration till Swish för Handel kan du ta emot flexibla betalningar snabbt, säkert och enkelt direkt i kassan.

Betala med Klarna
Klarna

Betalning

Klarna är en av de mest populära betalalternativen bland konsumenterna. Vår integration gör att du kan ta betalt på ett flexibelt och säkert sätt.

Bokföring har
aldrig varit lättare

Fortnox

Revision & bokföring

Förenkla din arbetsvardag genom att koppla samman ditt kassasystem och bokföringsprogram. Med Fortnox molnbaserade bokföringsprogram görs arbetet automatiskt – det minskar risken för fel och du kan lägga tiden på annat. Med vår integration så är din bokföring, produktinformation, försäljning och lagerinformation alltid synkad.

Hogia

Revision & bokföring

Låt Hogia hantera bokföringen automatiskt genom att koppla den till kassan. Din försäljning registreras och bokförs automatiskt i slutet av varje arbetsdag. Du sparar tid och pengar. Dessutom får du bättre koll på ditt företag.

Kontakta oss

Vill du prata integrationer?

Vill du veta mer eller är det någon integration du saknar? Hör av dig så kanske vi kan hitta en lösning.