Senaste nytt
från Yabie

Pressmeddelanden

maj 4, 2022

Yabie bygger om varumärket med ny varumärkesplattform och lanserar kampanj

Stockholm, 3 maj 2022 – Fintechbolaget Yabie presenterar en ny varumärkesplattform tillsammans med en ny visuell identitet och lanserar sin första kampanj i Sverige. Tillsammans med byråer från ARC-nätverket är målsättningen att bygga det ledande varumärket på marknaden och framtidssäkra varumärket för expansion.

april 26, 2022

Yabie tar in två techprofiler i styrelsen

Stockholm, 26 april 2022 – Fintechbolaget Yabie förstärker kompetensen i styrelsen i form av två nya ledamöter. Leah Farmer, Chief Product and Technology Officer på Tourlane samt Petra Weslien, Chief People Office på Truecaller kommer med sina långa erfarenheter inom tech och fintech bli viktiga tillskott i styrelsen.

april 13, 2022

Yabie först i Sverige med att förvandla smartphonen till en kortläsare

Stockholm, 12 april 2022 – Fintechbolaget Yabie lanserar en produkt-beta som transformerar en vanlig smartphone till en kortläsare och kassalösning i en och samma enhet. Utvalda kunder får nu testa den nya produkten som bygger på en global teknik som kallas Tap-To-Phone. Yabie är den första aktören att lansera tjänsten på svenska marknaden.

mars 17, 2022

Yabie förvärvar säkerhetsbolaget Infrasec

Stockholm 17 mars 2022: Det snabbväxande fintechbolaget Yabie AB (publ.) har förvärvat svenska säkerhetsbolaget Infrasec, som utvecklat och driver den marknadsledande SaaS-lösningen för molnbaserade kontrollenheter för Skatteverket. Genom förvärvet breddar Yabie sitt erbjudande inom ett viktigt segment och deras kunder kommer enkelt kunna rapportera till Skatteverket genom den integrerade molnlösningen direkt från kassasystemet.

februari 7, 2022

Fintechbolaget Yabie förvärvar bokningstjänsten Cliento

Fintechbolaget Yabie har genomfört ett produktförvärv av bokningstjänsten Cliento. Genom förvärvet öppnar Yabie upp ett helt nytt marknadssegment inom Tjänstesektorn, där bokningsfunktion ofta är en affärskritisk komponent. Cliento erbjuder marknadens mest moderna bokningssystem och har idag över 400 företagskunder som använder systemet dagligen. Bokningar är en naturlig och väsentlig del inom det ekosystem som Yabie håller på att bygga, för att hjälpa företagare att ta betalt.

februari 3, 2022

Fintechbolaget Yabie förvärvar ledande kassabolaget Cash IT och expanderar i Norden

Stockholm, 3 februari 2022 | Snabbväxande fintechbolaget Yabie AB (publ.) har förvärvat samtliga aktier i Cash IT. Cash IT är en ledande nordisk aktör inom betalningslösningar för segmentet in-store retail med huvudsakligt fokus på större butikskedjor. Förvärvet är det största Yabie har genomfört hittills och genom det ökar bolaget sin kundbas i Sverige, Norge, Danmark och Finland.