Yabie med Fortnox

Förenkla din arbetsvardag genom att koppla samman ditt kassasystem och bokföringsprogram. Med Fortnox molnbaserade bokföringsprogram görs arbetet automatiskt – det minskar risken för fel och du kan lägga tiden på annat. Med vår integration så är din bokföring och försäljning alltid synkad. När du väljer Fortnox som betalningssätt i kassan knyter du en kund till ordern som skickas till i Fortnox. Du kan sedan skapa en faktura/ samlingsfaktura i Fortnox.

kassasystem småföretag

Varför välja Yabie?

Med vår kassalösning får du allt du behöver för att kunna sköta din försäljning. Både mjukvara och hårdvara, kassasystem och betalningsalternativ. Den smarta kassan är enkel att anpassa och den sköter din bokföring automatiskt. Skulle något gå sönder kan du andas ut. Allt sparas i molnet.

Varför integrera med Fortnox?

Automatisk rapportering

Genom automatisk rapportering skickar Yabie all din rapportering direkt till Fortnox vid slutet av dagen. Det betyder mindre arbete för både dig och för revisorn.

Molnbaserat system

Vår kassalösning är ett molnbaserat system vilket innebär att all bokföringsinformation sparas och lagras säkert i molnet.

Enkel att använda

Vår kassalösning ger dig alla funktioner du behöver, men framförallt får du ett system som är enkelt att lära sig och att använda. Fortnox är precis lika användarvänligt. Du är igång på bara några minuter.