Vi gör det enklare
att ta betalt.

Vår lösning

Gör det du brinner för.
Låt din kassa sköta resten.

En kassa utan krångel.

Komplicerade installationer, svårförståelig navigering och långsamma uppdateringar gör oss tokiga. Det ska inte vara svårt att ta betalt. Ändå ser vardagen ut så för dig och många andra. Vi raderar allt krångel så att du kan styra kassan och inte tvärtom.

Ett system.
Allt du behöver.

Sitt kvar i förarsätet och nöj dig med ett enda system. Här tar du betalt och håller koll på din försäljning i samma lösning. Alla måsten går fort och framförallt, smärtfritt. Du sparar tid och förenklar din arbetsdag. Eftersom tjänsten dessutom är molnbaserad kan du arbeta var som helst och aldrig oroa dig för backup.

Gör det du drömmer om.

När allt det administrativa bara flyter på, är du fri att göra det som verkligen betyder något för dig. Led och utveckla verksamheten, jobba på kundkontakten eller – åk på semester! Oavsett vad du drömmer om, har vi gjort det enklare för dig att fokusera på det.

Våra branscher

Yabie för

Kassalösningen

Lite enklare.
Lite roligare.

Allt tråkigt som rör din försäljning

Vi fixar allt det tråkiga som rör din försäljning. Från betallösningar till kassasystem. Allt för att du ska kunna fokusera på din verksamhet och göra det du gillar. Låter det intressant? Surfa vidare så berättar vi mer.

Till kassalösningen  →

“Som egenföretagare har du både frihet och möjlighet att utveckla det du verkligen brinner för. Yabies kassalösning gör att jag kan koncentrera mig på hantverket eller bara lyssna till mina fantastiska kunders historier."

Nathalie Wåhlin, grundare

Feministsmeden

Våra kunder

De jobbar vi med

Kontakta oss

Hör av dig!

Vi älskar att prata försäljning. Ring oss gärna så kan vi berätta mer. Föredrar du att skriva, använd gärna formuläret här bredvid så hör vi av oss.